Kommunen.dk
MENU

Nye anbefalinger om sociale klausuler

Nye anbefalinger om sociale klausuler

Sociale klausuler i udbud bør ikke snævres ind til en bestemt målgruppe. Det er en af fire hovedanbefalinger fra Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, der rådgiver beskæftigelsesministeren på området.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Sigt bredt på målgrupperne for socialt ansvar og følg op og vær konsekvent. Det er to af fire hovedanbefalinger for kommuner, der anvender sociale klausuler i udbud. Anbefalingerne kommer fra Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), der består af 14 danske erhvervsledere. Undervejs i processen har de desuden inddraget synspunkter fra en lang række aktører som kommuner, fagbevægelse og erhvervsliv. Baggrunden for de nye anbefalinger er en oplevelse af en meget uens praksis fra kommunernes side, hvor man heller ikke altid strikker de sociale klausuler sammen på en hensigtsmæssig måde. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.