Kommunen.dk
MENU
I august blev der demonstreret mod integrationsydelsen flere steder i landet. På Nytorv i København stod foreningerne Bedsteforældre for Asyl og Netværk for Demokrati og Velstand som arrangører.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
I august blev der demonstreret mod integrationsydelsen flere steder i landet. På Nytorv i København stod foreningerne Bedsteforældre for Asyl og Netværk for Demokrati og Velstand som arrangører. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Ny ydelse møder hård modstand

Ny ydelse møder hård modstand

Integrationsydelsen skaber mere fattigdom og mere bureaukrati, advarer en lang række organisationer. I denne uge vil et flertal på Christiansborg udvide ordningen, så alle, der ikke har opholdt sig i landet i syv af de seneste otte år, mister retten til uddannelses- eller kontanthjælp.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Flere familier, der må gå fra hus og hjem, og børn, der får sværere ved at deltage i skole- og fritidsaktiviteter. En lang række organisationer udtrykker bekymring i forhold til et lovforslag, der skal vedtages i denne uge og som fra 1. april vil udvide gruppen af borgere, som skal over på den nye integrationsydelse, markant.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.