dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
I august blev der demonstreret mod integrationsydelsen flere steder i landet. På Nytorv i København stod foreningerne Bedsteforældre for Asyl og Netværk for Demokrati og Velstand som arrangører.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
I august blev der demonstreret mod integrationsydelsen flere steder i landet. På Nytorv i København stod foreningerne Bedsteforældre for Asyl og Netværk for Demokrati og Velstand som arrangører. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Ny ydelse møder hård modstand

Ny ydelse møder hård modstand

Integrationsydelsen skaber mere fattigdom og mere bureaukrati, advarer en lang række organisationer. I denne uge vil et flertal på Christiansborg udvide ordningen, så alle, der ikke har opholdt sig i landet i syv af de seneste otte år, mister retten til uddannelses- eller kontanthjælp.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Flere familier, der må gå fra hus og hjem, og børn, der får sværere ved at deltage i skole- og fritidsaktiviteter. En lang række organisationer udtrykker bekymring i forhold til et lovforslag, der skal vedtages i denne uge og som fra 1. april vil udvide gruppen af borgere, som skal over på den nye integrationsydelse, markant.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier