Kommunen.dk
MENU
På trods af bilaterale aftaler med Jersey om udveksling af finansielle oplysninger kan det stadig være svært for SKAT at afdække eventuelle skattemæssige uregelmæssigheder, når fonde er placeret på den Engelske Kanalø. Man skal nemlig vide, hvem og hvad man leder efter.
Foto: Philip Davali / Polfoto.
På trods af bilaterale aftaler med Jersey om udveksling af finansielle oplysninger kan det stadig være svært for SKAT at afdække eventuelle skattemæssige uregelmæssigheder, når fonde er placeret på den Engelske Kanalø. Man skal nemlig vide, hvem og hvad man leder efter. Foto: Philip Davali / Polfoto.

Ny leverandør til SKAT benytter sig af skattely

Ny leverandør til SKAT benytter sig af skattely

Ejerne bag den it-virksomhed, der skal levere SKAT's nye inddrivelses­­system, benytter sig af skattely på kanaløen Jersey. Enhedslisten og Social­demokratiet vil nu stille spørgsmål til skatteministeren for at sikre, at man holder øje med virksomhedens skatteindbetalinger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

SKAT skal have nyt inddrivelsessystem, og det skulle gerne fungere bedre end det skandaleramte Fælles Inddrivelsessystem (EFI). Spørgsmålet er blot, hvor meget det nye system vil kunne inddrive fra netop den virksomhed, der er løbet med ordren på omkring 100 millioner kroner for at udvikle første del af EFI’s efterfølger: Leverandøren Netcompany har nemlig solgt 53 procent af sine aktier til den norske kapitalfond FSN Capital, der har placeret alle sine fonde, heriblandt Netcompany-aktierne, på kanaløen Jersey.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.