Kommunen.dk
MENU
Aktivismen skal i højere grad udfoldes lokalt, mener BUPLs nye formand, der betegner sig selv som konstruktiv. I modsætning til flere tidligere ledere af pædagogernes organisation skilter hun ikke med sit politiske tilhørsforhold – det hører til privatsfæren.Foto: BUPL
Aktivismen skal i højere grad udfoldes lokalt, mener BUPL's nye formand, der betegner sig selv som konstruktiv. I modsætning til flere tidligere ledere af pædagogernes organisation skilter hun ikke med sit politiske tilhørsforhold – det hører til privatsfæren.Foto: BUPL

Ny BUPL-formand er langtfra revolutionær

Ny BUPL-formand er langtfra revolutionær

Der er fortsat brug for aktivisme blandt pædagogerne, mener den nyvalgte BUPL-formand Elisa Rimpler Bergmann. Men det er ikke aktivisme på gammeldags manér, understreger hun efter at have vundet kampvalget om formandsposten mod en tidligere kommunist.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

151 mod 82. Stemmetallet talte sit tydelige sprog, da Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund (BUPL) forrige weekend valgte ny formand på deres kongres i Nyborg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.