Politik fra rødderne
Aktivismen skal i højere grad udfoldes lokalt, mener BUPL's nye formand, der betegner sig selv som konstruktiv. I modsætning til flere tidligere ledere af pædagogernes organisation skilter hun ikke med sit politiske tilhørsforhold – det hører til privatsfæren.Foto: BUPL

Ny BUPL-formand er langtfra revolutionær

Der er fortsat brug for aktivisme blandt pædagogerne, mener den nyvalgte BUPL-formand Elisa Rimpler Bergmann. Men det er ikke aktivisme på gammeldags manér, understreger hun efter at have vundet kampvalget om formandsposten mod en tidligere kommunist.

 kampvalg

Af Morten Munkholm | [email protected]

151 mod 82. Stemmetallet talte sit tydelige sprog, da Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund (BUPL) forrige weekend valgte ny formand på deres kongres i Nyborg.

Formanden for BUPL Sydjylland, Elisa Rimpler Bergmann, vandt efter kampvalg mod forbundets mangeårige medlem af forretningsudvalget, Allan Baumann. Ind kommer nu en kvinde, som lægger vægt på faget og det faktum, at hun har erfaringen fra hverdagens pædagogiske virkelighed i frisk erindring.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Børn & unge

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57