Politik fra rødderne

Ny borgmester vil fremelske fællesskabet

Når Jesper Würtzen i juni overtager borgmestersædet i Ballerup efter Ove E. Dalsgaard, vil han stille sig i spidsen for, at alle borgere bliver en del af det stærke fællesskab, der allerede kendetegner kommunen.

 ugens uundgåelige

Af Camilla Boyhus Madsen | [email protected]

Tillykke med borgmesterposten. Du efterfølger Danmarks længstsiddende borgmester. Hvad betyder det for måden, du vil løfte opgaven på?

Ove E. Dalsgaard har gjort det fantastisk som borgmester og har på mange måder været forgangsmand både nationalt og ikke mindst i kommunen, hvor han nærmest har haft en form for faderrolle. Han har været en populær person og rent politisk vil jeg følge de værdier, vi begge har arbejdet for de sidste mange år i kommunen. Men der sker jo forandringer inden for økonomi- og samfundsudviklingen generelt, så det kan godt være, at der skal laves nogle anderledes løsninger fremover. Men de værdier, som Ove har repræsenteret over for borgere og medarbejdere, er da nogen, jeg vil læne mig op ad.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57