Kommunen.dk
MENU
Den 54-årige Sam Mansour, der kaldes boghandleren fra Brønshøj, har anket en dom på fire år for at propagandere for terror. Begrundelsen er ifølge hans forsvarer, advokat Thorkild Høyer, hensynet til ytringsfriheden.
Foto: Polfoto
Den 54-årige Sam Mansour, der kaldes boghandleren fra Brønshøj, har anket en dom på fire år for at propagandere for terror. Begrundelsen er ifølge hans forsvarer, advokat Thorkild Høyer, hensynet til ytringsfriheden. Foto: Polfoto

Nej til politisk mundkurv i retssager

Nej til politisk mundkurv i retssager

Flest vælgere finder det OK, at politikere siger deres mening om afsagte domme, mens de er friske, viser meningsmåling. Klar forskel på holdningen blandt de blå og de røde.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et relativt flertal af vælgerne vil ikke afskære politikerne fra at kommentere domme, selvom sagerne endnu ikke er afgjort endeligt. Det viser en meningsmåling, som A&B Analyse har foretaget for Kommunen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.