Kommunen.dk
MENU
Plejekrævende borgere i Aarhus og Viborg har - i et forsøg, hvor man har erstattet det fysiske tilsyn fra nattevagten med et virtuelt -
fået installeret et videokamera over deres seng. Foto: Bengt-Göran Carlsson Nordicphotos
Plejekrævende borgere i Aarhus og Viborg har - i et forsøg, hvor man har erstattet det fysiske tilsyn fra nattevagten med et virtuelt - fået installeret et videokamera over deres seng. Foto: Bengt-Göran Carlsson Nordicphotos

Natlig overvågning af borgerne skiller vandene

Natlig overvågning af borgerne skiller vandene

Aarhus og Viborg forsøger sig med natlig overvågning af plejekrævende beboere. Men forskellig tolkning af, hvornår en borger kan sige ja, betyder, at der i de to kommuner er stor forskel på, hvilke borgere der kan få installeret et kamera.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På plejehjem og bosteder i både Viborg og Aarhus Kommune fravælger plejekrævende ældre og handicappede tilsyn af nattevagten, fordi de vågner af det. Det kan være et problem, hvis de har brug for hjælp.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.