Politik fra rødderne

Når rørene kommer op af jorden, skal der satses på byliv

Det er en oplagt mulighed at give bykvaliteten et løft, når kommuner og vandselskaber over de næste år skal investere i klimaløsninger. Milliarderne bruges bedst, hvis de går til mere end rør, er budskabet fra Realdania

 interview

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Det skal ikke kun handle om vand, når kommunerne over de kommende år skal klimasikre Danmark. Tilpasningen kommer til at koste store milliardbeløb, men i stedet for at lade alle pengene gå til traditionelle regnvandsløsninger, skal fokus rettes mod løsninger, som også bidrager til andet og mere.

- Der skal komme en mer-værdi ud af det, når vi over de kommende år skal bruge milliarder af kroner på løsninger, der – forhåbentligt - meget sjældent bliver brug for. I mine øjne skal der derfor ikke lægges så mange nye rør, som der skal tænkes i nye sammenhænge, siger direktør i Realdania Hans Peter Svendler, da dk-teknik møder ham i Realdanias hovedkontor på Jarmers Plads i København til en snak om fremtidens klimaløsninger og Realdanias nye strategi på området.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57