Politik fra rødderne

Minister: Reform ændrer ikke SFO-betaling

Selv om regeringen kommmer i mål med ambitionen om at holde børn i skolen længere tid hver dag, kan kommuner fastholde samme forældrebetaling til SFO

 pasning

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Det vil også frem over stå kommunerne frit for at beslutte, hvor meget de vil kræve i forældrebetaling for børn i skolefritisdsordninger. Også selv om børnene kommer til at tilbringe mindre tid i SFO'erne, hvis regeringen kommer igennem med de længere skoledage, som er grundstenen i den kommende folkeskolereform.

- Forældrebetaling til SFO m.v. er et kommunalt anliggende, og det er derfor den enkelte kommune, der fastsætter betalingen. Det ændrer regeringens udspil ikke på, skrive børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et skriftligt svar til Mette Riisager fra Liberal Alliance.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57