Kommunen.dk
MENU
Afsløringerne  af forholdene på Fensmarkgade er ifølge socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) så bekymrende læsning, at hun nu giver kommunen frist til den 23. maj til at komme med en redegørelse i sagen.
Afsløringerne af forholdene på Fensmarkgade er ifølge socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) så "bekymrende læsning”, at hun nu giver kommunen frist til den 23. maj til at komme med en redegørelse i sagen.
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Minister kræver redegørelse om Fensmarkgade: Afsløringer er “bekymrende læsning”

Minister kræver redegørelse om Fensmarkgade: Afsløringer er “bekymrende læsning”

Socialminister vil nu have Københavns kommune til at sende en redegørelse efter afsløringer om svigt på Fensmarkgade. Kommunen får to uger til at svare.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efter en række afsløringer af problematiske forhold på døgninstitutionen Fensmarkgade i København går socialministeren nu ind i sagen og kræver en redegørelse af Københavns Kommune. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.