Politik fra rødderne

Eksperter: DR misbrugte vores udtalelser i Nexus-sag

Politikere krævede døgninstitutionen Nexus lukket efter DR-indslag om hashrygende unge. Tre ekspertkilder siger nu til Kommunen, at deres udtalelser blev forvansket af 21 Søndag og TV Avisen.

 udsatte unge

Af Benjamin Holst | [email protected]

21 Søndag og TV Avisen rettede i maj et skjult kamera mod døgninstitutionen Nexus for at dokumentere en gruppe udsatte unges hashforbrug på stedet. Efterfølgende meldte to københavnske politikere institutionen til Folketingets Ombudsmand.

Nu siger tre af landets føren­de unge- og socialeksperter imidlertid til Kommunen, at 21 Søndag og TV Avisen redigerede deres udtalelser, så de kom til at fremstå anderledes – eller stik modsat af – hvad der var tilsigtet, og at Nexus ikke adskiller sig fra andre institutioner af sin art.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57