Politik fra rødderne

Miljøindsats sat på afgørende prøve

Regeringens længe ventede planer for de kommende års indsats for naturen og miljøet sætter kommunerne på en stor prøve. Det understregede miljøminister Troels Lund Poulsen (V) ved præsentationen. Kravene er mange, og tiden knap. 

 miljø

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Nu skal kommunerne for alvor til eksamen og vise, at de kan leve op til det ansvar for naturen og miljøet, som fulgte med strukturreformen. Efter lang tids forsinkelse har miljøminister Troels Lund Poulsen (V) endelig kunnet præsentere de vand- og naturplaner, som sætter rammerne for de kommendes års arbejde med at vende den nedadgående udvikling i den danske natur.

Med planerne har regeringen fastlagt den overordnede ramme og de vigtigste redskaber for, hvordan Danmark skal leve op til kravene i EU’s fugle- og habitatdirektiv samt vandrammedirektivet. En naturindsats, der skal konkretiseres og omsættes til handling kommunalt. Ved præsentationen af de over et år forsinkede planer sørgede ministeren da også for at understrege, at ansvaret for succes nu i høj grad er lagt over på kommunernes skuldre.    

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57