Kommunen.dk
MENU

Debat/ Midtervælgerne er et truet folkefærd

Debat/ Midtervælgerne er et truet folkefærd

9. nov. 2014
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”Den mest opsigtsvækkende tendens ved årets midtvejsvalg har været, at de to partier, Demokraterne og Republikanerne, droppede det klassiske fokus på midtervælgerne for i stedet at forsøge at mobilisere basen af kernevælgere.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De mest moderate politikere taber terræn inde i centrum. Elektriciteten i den politiske debat er ganske enkelt ved at forskyde sig ud mod yderfløjene og flamboyante kandidater, som med en blanding af karisma og iscenesættelse formår at tiltrække sig flygtig opmærksomhed i medierne. Netop sådan gik det ved det netop afsluttede midtvejsvalg i USA, og sådan er der også flere gode grunde til at forvente næste folketingsvalg vil udspille sig.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.