Kommunen.dk
MENU
Der skal laves mere statistik på handicapområdet, hvis man vil sikre en reel udvikling af området, konkluderer Institut for Menneskerettigheder i ny rapport.
Foto: Nicola Fasano / Polfoto
Der skal laves mere statistik på handicapområdet, hvis man vil sikre en reel udvikling af området, konkluderer Institut for Menneskerettigheder i ny rapport. Foto: Nicola Fasano / Polfoto

Mere data og mindre gætværk, tak

Mere data og mindre gætværk, tak

Bedre data vil styrke kommunernes indsats på handicapområdet, viser en ny undersøgelse, som Institut for Menneskerettigheder står bag. De anbefaler, at kommunerne udvikler indikatorer og bliver bedre til at bruge statistik.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er tydeligt for alle, at handicaprådene har indflydelse, når der kommer en ny rampe op i svømmehallen. Det er til gengæld ikke så tydeligt, hvorvidt rådene har haft indflydelse på at flere elever med spastisk lammelse gennemfører folkeskolen med 9. klasses afgangseksamen. Det er heller ikke altid tydeligt, at handicaprådet måske har været medvirkende årsag til, at flere med funktionsnedsættelser deltager i offentlige arrangementer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.