Kommunen.dk
MENU
Du skal stort set ikke kunne mærke forskel på niveauet i folkeskolen, på hullerne i vejen eller på antallet af hjemmeplejebesøg, hvad enten du bor i Hellerup eller Hanstholm, hvis det står til DF-formand Kristian Thulesen Dahl.
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Du skal stort set ikke kunne mærke forskel på niveauet i folkeskolen, på hullerne i vejen eller på antallet af hjemmeplejebesøg, hvad enten du bor i Hellerup eller Hanstholm, hvis det står til DF-formand Kristian Thulesen Dahl. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Målet er mere ensartethed

Målet er mere ensartethed

Danskerne forstår ikke, hvorfor der skal være forskel på at bo i den ene eller anden kommune, mener DF’s formand Kristian Thulesen Dahl. Derfor må politikerne på Christiansborg sørge for, at forskellene bliver mindsket, hvad enten det giver mindre kommunalt selvstyre eller ej.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tiden med store forskelle på det kommunale landkort er forbi. Eller det bør den i hvert fald være, mener Kristian Thulesen Dahl, formand for landets næststørste parti. Ham med de fleste og dermed toneangivende støttemandater for Venstre-regeringen. Han kan godt forstå, at kommunerne føler sig presset på deres selvstyre, som det blev slået fast igen og igen på torsdagens kommunale topmøde. Men det nytter ikke noget, at de bliver ved med at dvæle ved deres ret til selv at bestemme.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.