Kommunen.dk
MENU
Handlekraft og optimisme. Stemningen var god, da henimod 40 borgmestre og viceborgmestre mødtes tirsdag for at præsentere deres strategi for løft af udkanten.
Foto:  Maria Tuxen Hedegaard
Handlekraft og optimisme. Stemningen var god, da henimod 40 borgmestre og viceborgmestre mødtes tirsdag for at præsentere deres strategi for løft af udkanten. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Landdistrikter klar med vækststrategi

Landdistrikter klar med vækststrategi

På vegne­ ­af de 40 medlemskommuner præsenterede Landdistrikternes Fællesråd et udspil til regeringens arbejde for vækst. Udligning, planlov og finansiering står øverst på listen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Knap 40 borgmestre og viceborgmestre klappede i takt. Der var håndfaste skulderklap og positive tilkendegivelser til Landdistrikternes Fællesråd, som tirsdag præsenterede deres 5-punkts-strategi for vækst i yderområderne. At dømme ud fra stemningen på mødet er der voksende optimisme i landkommunerne. Udkanten kom på dagsordenen i valgkampen, og med udspillet til regeringen er kravene fra landdistrikterne på plads.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.