Politik fra rødderne

Landbruget raser over vilkårlig vejledning om randzoner

Der er gået anarki i kommunernes vejledning om randzoner, og landmændene kan ikke få den nødvendige rådgivning, lyder kritikken fra landbrugssektoren

 randzoner

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Hvad gør en landmand, når landets 98 vandløbsmyndigheder vejleder forskelligt og i nogle tilfælde i strid med vejledningen fra den kontrollerende myndighed? Dét spørgsmål stiller en frustreret landbrugssektor sig i disse år.

Hos landboforeningen AgriNord, som er landmændenes største rådgivningsvirksomhed i det nordjyske, er man så frustreret over myndighedernes forskellige udlægning af loven, at landboforeningen helt har besluttet, at man ikke længere vil vejlede landmændene i randzone-spørgsmål. Den samme beslutning er truffet i den sønderjyske pendant, LandboSyd, kunne Jyllands-Posten oplyse i sidste uge.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57