Politik fra rødderne

Lægeforeningen: Stop med at diskriminere psykiatrien

Ved aftalen om regionernes økonomi for 2014 bør det være en topprioritet at give psykisk syge flere rettigheder og penge, mener Lægeforeningen

 forhandlinger

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Psykiatriske patienter skal ligestilles med somatisk syge patienter ved dette års økonomiforhandlinger. Det var et af hovedbudskaberne, da Lægeforeningen for en god uge siden mødtes med Folketingets sundheds- og forebyggelsesudvalg.

- Flere læger erkender åbent, at de på grund af alt for få ressourcer er nødt til at udskrive patienter, før de er færdigbehandlet, og at de undlader at indlægge patienter, som burde have været indlagt. Det er helt uacceptabelt. Psykiatrien er i alt for mange år blevet nedprioriteret. Det er på tide, at diskriminationen af psykiatrien stopper, siger Mads Koch Hansen, formand for Lægeforeningen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57