Politik fra rødderne

Kvols: Ledelsen har handlet uforsvarligt

Det var allerede i strid med reglerne, da bestyrelsen i Viborg Fjernvarme besluttede at godkende prøveboringer

 energi

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Direktøren har handlet uforsvarligt, overskredet sine beføjelser og udeladt at orientere bestyrelsen ordentligt. Bestyrelsen har fejlet ved ikke at sikre en ordentlig arbejdsgang og ansvarlig budgetkontrol, lige som den kompetence, man har overdraget til styregruppen, er i strid med både almindelig praksis og Viborg Fjernvarmes vedtægter. Sådan lyder nogle af konklusionerne i ny rapport om det geotermiske fallit-eventyr i Kvols. Rapporten er udarbejdet af advokatfirmaet Kromann & Reumert, og resultaterne af undersøgelsen blev fremlagt på Viborg Fjernvarmes generalforsamling tirsdag af advokat Carsten Fode.

Ansvaret ligger både hos den tidligere direktør Henry Juul Nielsen, som efter 22 års ansættelse blev afskediget i august i år, og hos bestyrelsen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57