Kommunen.dk
MENU
København er en af de 34 kommuner i undersøgelsen, der har en klar plan for, hvordan de ældre sikres hjælp, hvis en privat hjemmehjælpervirksomhed pludselig må dreje nøglen om.
Foto: Lærke Posselt / Polfoto
København er en af de 34 kommuner i undersøgelsen, der har en klar plan for, hvordan de ældre sikres hjælp, hvis en privat hjemmehjælpervirksomhed pludselig må dreje nøglen om. Foto: Lærke Posselt / Polfoto

Konkurser plager plejesektoren

Konkurser plager plejesektoren

Mange kommuner står på bar bund, når et privat plejefirma går konkurs. For mens halvdelen af kommunerne har oplevet en konkurs på området, har kun få en plan for, hvordan de håndterer det.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Private plejefirmaer har siden 2013 måttet underbyde den kommunale pleje af ældre i udbudsrunder. Og det har de gjort. Faktisk i så stor stil, at mindst 40 plejefirmaer er gået konkurs i løbet af de seneste 2 år, hvorved mindst 4.000 borgere er blevet berørt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.