Politik fra rødderne

Kommunerne vil ikke stå med klimaregningen

De europæiske kommuner vil have mere information og mere indflydelse på, hvordan de tilpasninger, der skal gennemføres i unionen for at imødegå konsekvenserne af den globale opvarmning, kommer til at se ud.

 tema: stormflod

Af Redaktionen | [email protected]

Der var noget nærmest poetisk ved, at Bruxelles blev ramt af et voldsomt uvejr kun få timer efter, at EU's Regionsudvalg havde stemt om en udtalelse om klimatilpasninger, der skal ruste EU til konsekvenserne af den globale opvarmning.

Det voldsomme oktobertordenvejr holdt fly på jorden og oversvømmede veje, kloakker og kældre i EU-hovedstaden næsten som et forvarsel om, hvad der er i vente, hvis ikke der bliver gjort en indsats for at tilpasse den europæiske infrastruktur til et anderledes voldsomt klima.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57