Politik fra rødderne

Soldaten er fra spillet “War of Rights, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt.
Foto: War of Rights / Campfire Games
Soldaten er fra spillet “War of Rights”, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt. Foto: War of Rights / Campfire Games

Kommunerne skal spille med musklerne

Kommunerne skal blive bedre til at skabe økonomisk vækst for de EU-midler, de får stillet til rådighed, lyder det fra Kommissionen. Men det kræver flere muskler, siger dansk borgmester.

 funding

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Blå balloner, kage og hårde klapstole var nogle af de elementer, der skabte en middelmådig feststemning, da ‘Scandinavian Game Developers' rendte med prisen som årets RegioStar under det årlige kommunale Open Days-event i Bruxelles i oktober i år.

Som mange EU-relaterede ideer var prisuddelingen langtfra lige så sjov som det, der blev hyldet. Nemlig et projekt skabt af Region Midtjylland i samarbejde med den svenske region Västsverige, hvor unge entreprenører på skolen VidenDjurs får råd og vejledning, så de kan komme ind i den skandinaviske digitalspilsbranche.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57