Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Soldaten er fra spillet “War of Rights, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt.
Foto: War of Rights / Campfire Games
Soldaten er fra spillet “War of Rights”, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt. Foto: War of Rights / Campfire Games

Kommunerne skal spille med musklerne

Kommunerne skal spille med musklerne

Kommunerne skal blive bedre til at skabe økonomisk vækst for de EU-midler, de får stillet til rådighed, lyder det fra Kommissionen. Men det kræver flere muskler, siger dansk borgmester.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Blå balloner, kage og hårde klapstole var nogle af de elementer, der skabte en middelmådig feststemning, da ‘Scandinavian Game Developers' rendte med prisen som årets RegioStar under det årlige kommunale Open Days-event i Bruxelles i oktober i år.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier