Kommunen.dk
MENU
Soldaten er fra spillet “War of Rights, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt.
Foto: War of Rights / Campfire Games
Soldaten er fra spillet “War of Rights”, der stadig er under udvikling, men blev sparket i gang i det EU-støttede Scandinavian Game Developers i Grenaa. Scandinavian Game Developers er netop blevet kåret til årets RegioStar som et eksempel på, hvordan udviklingsmidler fra EU anvendes hensigtsmæssigt. Foto: War of Rights / Campfire Games

Kommunerne skal spille med musklerne

Kommunerne skal spille med musklerne

Kommunerne skal blive bedre til at skabe økonomisk vækst for de EU-midler, de får stillet til rådighed, lyder det fra Kommissionen. Men det kræver flere muskler, siger dansk borgmester.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Blå balloner, kage og hårde klapstole var nogle af de elementer, der skabte en middelmådig feststemning, da ‘Scandinavian Game Developers' rendte med prisen som årets RegioStar under det årlige kommunale Open Days-event i Bruxelles i oktober i år.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.