Kommunen.dk
MENU
250.399 ton CO2 har kommunerne indtil videre sparet ifølge Danmarks Naturfredningsforening. Foreningens præsident,  Ella Maria Bisschop-Larsen, lovpriser indsatsen, men opfordrer kommunerne til ikke at tænke sig selv som øer i det danske energilandskab. Foto: Polfoto
250.399 ton CO2 har kommunerne indtil videre sparet ifølge Danmarks Naturfredningsforening. Foreningens præsident, Ella Maria Bisschop-Larsen, lovpriser indsatsen, men opfordrer kommunerne til ikke at tænke sig selv som øer i det danske energilandskab. Foto: Polfoto

Kommunerne har taget CO2-førertrøjen på

Kommunerne har taget CO2-førertrøjen på

Landets klimakommuner har i snit reduceret deres CO2-udledning med 3,7 procent om året, viser nye tal fra Danmarks Naturfredningsforening. Kommunerne gør det godt, men skal tænke mere fleksibelt, påpeger energiprofessor.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mens alverdens ledere ikke har kunnet nå til enighed om en bindende klimaaftale, har størstedelen af de danske kommuner helt frivilligt forpligtet sig til at reducere deres CO2-udledning - og tilmed leveret mere end forventet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.