Politik fra rødderne

Kommunerne har brug for et demokratisk forår

Gitte Terp Henriksen sidder i Furesø byråd og har på trods af sin erfaring som økonom alligevel svært ved at gennemskue kommunens situation.

 interview

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Kommunens undersøgelse af byrådspolitikeres arbejdsvilkår peger på, at voksende papirbunker og et uforståeligt akademikersprog er en udfordring for de fleste. Også for dem, der har uddannelsen og erfaringen til at gennemskue de komplekse problemstillinger.

”På trods af, at jeg er højtuddannet økonom, så er pointen, at i de her tider hvor alt handler om økonomi, så er jeg jo nyt byrådsmedlem. Og selv om jeg i første omgang meldte mig netop på grund af de økonomiske udfordringer, så har jeg faktisk svært ved at følge med i, hvad der reelt foregår økonomisk i kommunen,” siger Gitte Terp Henriksen (SF), medlem af Furesø byråd. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57