Kommunen.dk
MENU
Nedlagt købmand i Sandvig på Bornholm. LanboUngdoms formand, Niels Skovgaard, appellerer til kommunerne om at skabe grønnere og mere opløftende billeder fra Udkantsdanmark, der kan bygge bro over kløften mellem land og by.
Nedlagt købmand i Sandvig på Bornholm. LanboUngdoms formand, Niels Skovgaard, appellerer til kommunerne om at skabe grønnere og mere opløftende billeder fra "Udkantsdanmark", der kan bygge bro over kløften mellem land og by.
Foto: Mads Jensen, Ritzau Scanpix

Debat/ Tegn et bedre billede af udkanten

Debat/ Tegn et bedre billede af udkanten

Velstand og økonomisk vækst skal ikke være forbeholdt de større byer, skriver formand for LandboUngdom.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Begrebet "Udkantsdanmark" klinger negativt i manges ører. Med god grund. Udkantsdanmark er forbundet med mange års politiske nedprioriteringer, og konsekvensen er et delt Danmark i social og økonomisk ubalance, fordi væksten skabes i byerne. Der skal politisk vilje til, hvis vi fremadrettet skal sikre en samfundskontrakt mellem land og by.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.