Kommunen.dk
MENU
København er en af de 34 kommuner i undersøgelsen, der har en klar plan for, hvordan de ældre sikres hjælp, hvis en privat hjemmehjælpervirksomhed pludselig må dreje nøglen om.
Foto: Lærke Posselt / Polfoto
København er en af de 34 kommuner i undersøgelsen, der har en klar plan for, hvordan de ældre sikres hjælp, hvis en privat hjemmehjælpervirksomhed pludselig må dreje nøglen om. Foto: Lærke Posselt / Polfoto

Kommuner på bar bund i konkurssager

Kommuner på bar bund i konkurssager

Kun halvdelen af de kommuner, som bruger private udbydere af hjemmepleje, har en plan for, hvordan de vil handle, hvis en leverandør går konkurs. Det viser Kommunens undersøgelse.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fronterne var trukket skarpt op i Kolding sidste efterår. På den ene side stod Trekantens Rengøring og Pleje A/S, der pludselig nedlagde arbejdet - enten i protest eller af frygt for en konkurs - og på den anden side Kolding Kommune, som stadig ejede opgaven med at levere pleje og rengøring til byens ældre borgere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.