Politik fra rødderne

img

Kommuner melder pas til flere flygtninge

Boligpresset og den tunge integrationsindsats, der følger med at tage flere kvoteflygtninge, får flere kommuner til at trække følehornene til sig i forhold til at øge den kvote, de har fået tildelt.

 integration

Af Morten Munkholm | [email protected]

En SFO omdannet til boliger, leje af hoteller og campingvogne eller pavilloner på rådhusets parkeringsplads. Kommunerne går i øjeblikket kreativt til værks for at finde plads til de 12.000 flygtninge, de har fået meldt ud som et cirkatal for, hvor mange de skal fordele mellem sig i år.

Søndag var sidste frist for, at kommunerne helt ekstraordinært kan melde sig til at tage flere flygtninge end dem, de har fået tildelt. KL kunne ved vores deadline ikke fortælle, om de overhovedet havde modtaget nogen positive tilbagemeldinger. Men ved en gennemgang af halvdelen af landets kommuner fandt vi ikke en eneste, der var klar til at tage flere flygtninge.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57