Kommunen.dk
MENU
Det ser sort ud for verdens regnskove, hvis ikke efterspørgslen begrænses til bæredygtigt træ. Herhjemme er det især kommunerne, der bør være opmærksomme, mener Jakob Ryding, certificeringsekspert fra Verdens Skove. 
Foto: Polfoto
Det ser sort ud for verdens regnskove, hvis ikke efterspørgslen begrænses til bæredygtigt træ. Herhjemme er det især kommunerne, der bør være opmærksomme, mener Jakob Ryding, certificeringsekspert fra Verdens Skove. Foto: Polfoto

Kommuner klar til at købe bæredygtigt træ

Kommuner klar til at købe bæredygtigt træ

Et grønt, tværsektorielt partnerskab er klar til at efterleve samme regler, som gælder for staten, når den shopper papir, byggematerialer, møbler og andre trævarer: Det hele skal være bæredygtigt.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Siden 1. juli har departementer, styrelser og direktorater skullet sikre sig, at når der købes brædder, bjælker og byggematerialer, skal trævarerne være fremstillet på bæredygtig vis. Reglerne er fastsat i et nyt cirkulære, som kun gælder staten, men som har følgeskab af en vejledning til alle andre offentlige indkøbere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.