Politik fra rødderne

Kommuner hjælper danske virksomheder på vej i Kina

En strategisk partnerskabsaftale mellem tre kommuner og den kinesiske millionby Wuxi har båret frugt. Muligvis et startskud på massevis af lignende projekter, for Kina rummer et massivt potentiale for danske miljøvirksomheder.

 viden-eksport

Af Morten Munkholm | [email protected]

Jord i alle regnbuens farver, tons vis af døde fisk, der flyder ovenpå overfladen, og storbyer hyllet ind i så tæt tåge, at man kun lige kan ane højhusene. Kina er ramt af massiv forurening. Og det voldsomme væksteventyr, landet har oplevet de sidste 30 år, begynder nu at sætte sig så mærkbare spor, at det ikke længere kan skjules.

Men samtidig med, at forureningen skaber problemer for landets udvikling med en galopperende urbanisering, skaber det også et enormt potentiale for en lang række danske virksomheder – et
po-ten---tiale, som tre kommuner nu kan være med til at forløse.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57