Politik fra rødderne

Kommuner har svaret i blinde

Kommuner er frustrerede over, at de ikke har kunnet tage stilling til planerne, fordi en række statslige arbejdsgrupper er blevet forsinket og endnu ikke har afleveret deres konklusioner. 

 vandplaner

Af Redaktionen | [email protected]

Høringsfristen er forbi, men kommunerne ved ikke, hvad de er blevet hørt om. Sådan kan man sammenfatte den kritik, som mange kommuner rejser i deres høringssvar til vand- og naturplanerne. 

Frustrationen skyldes, at fem arbejdsgrupper, som staten har nedsat, er blevet forsinket. Arbejdsgrupperne skal belyse en række uafklarede forhold om indsatsen for spildevand, vandløb, sørestaurering, vandindving og markvanding. Gruppernes arbejde skulle have været færdigt i januar, så kommunerne kunne bruge det i deres høringssvar, men grupperne har endnu ikke afleveret deres konklusioner.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57