Politik fra rødderne

Kommuner bagud med energimærker

Kun halvdelen af kommunerne er færdige med at energimærke deres bygninger. Ministeren vil nu udstede bøder til dem, der endnu ikke har mærkaterne på plads.

 klima

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Mindst 25 kommuner er endnu ikke færdige med den energimærkning af deres bygninger, som skulle have været gennemført per 1. juli 2009. Det viser en rundspørge, som KL har foretaget. 75 af 98 kommuner har svaret på rundspørgen og ud af dem svarer kun 50, at energimærkningen er fuldstændig implementeret. 

Klima- og energiminister Martin Lidegaard (R) hæfter sig ved, at langt flere kommuner har gennemført mærkningen, men skriver i en mail til Kommunen, at "når det er sagt, er det naturligvis skuffende, at ikke alle kommuner overholder loven og får energimærket deres ejendomme."

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57