Kommunen.dk
MENU

Kommunale ledere skal tage springet - og turde dumme sig

Kommunale ledere skal tage springet - og turde dumme sig

Frivillighed, teknologi og offentlig-private samarbejder spiller alle en central rolle i opbygningen af fremtidens kommune, men øverst på programmet står udvikling af det politiske lederskab. Sådan lød budskabet i kor fra deltagerne på konferencen ’Fremtidens Kommune’. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fremtiden rejser sig på Københavns rådhusplads, hvor det langsomt fremadskridende metrobyggeri kan spejle sig i Dansk Industris nyopførte hovedkvarter. Også på pladsens modsatte side, bag vinduerne til det fredede Palace Hotel er fremtiden under konstruktion. Her har borgmestre og kommunaldirektører fra hele landet sat hinanden stævne for at diskutere udsigterne for kommunestyret. En institution som ifølge samtlige deltagere på konferencen må arbejde på at forny sig selv gennem ikke alene nye arbejdsformer og samarbejder, der kan afhjælpe krisen, men også en gennemgribende omskabelse af ledelsesidentiteten.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.