Politik fra rødderne

Kommunale job bliver vraget

60 procent foretrækker job i det private, og fortsætter tendensen, vil ældreplejen blive hårdt ramt. Kommunerne skal ryste det tarvelige ry af sig og brande sig på menneskelige værdier.

 social

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Når borgerne viger fra de kommunale jobs for i stedet at give håndslag med den private sektor, er konsekvensen i sidste ende, at de ældre borgere slet ingen hånd får. Sådan udtrykker Jakob Lundgaard, chefkonsulent hos Lundgaard Konsulenterne, sig:

”Fælles for kommunernes udfordringer med at rekruttere er ældreområdet – det bliver et kæmpe problem fremover,” siger Jakob Lundgaard. ”For selvom man lige nu på grund af lavkonjunktur har lettere ved at få arbejdskraft til ældreplejen end for to år siden, kan man ikke forvente, at det fortsætter sådan.”

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57