Politik fra rødderne

Kom ind i værdikampen

To arrangementer på Folkemødet blæser liv i værdikampen, som er druknet i politiske slagsmål om udlændinge og dansk kultur. Det mener professor Ove Kaj Pedersen, som deltager i begge debatmøder.

 folkemødet

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Mens værdidebatten i årevis har kredset om udlændingeregler og integration, er et helt nyt menneskesyn rullet ind over lovgivningen, uden vi har opdaget det. Det mener professor ved Copenhagen Business School Ove Kaj Pedersen, som den 14. juni taler ved to forskellige debatarrangementer på Folkemødet.

”Det er paradoksalt, at vi nede i ‘maskinrummet’ har ændret nogle af de helt væsentlige værdier uden den store politiske opmærksomhed, hvorimod de værdier, der ligger lidt mere i overfladen, har fået stor opmærksomhed,” siger han og peger på Folkemødet som en mulighed for, at engagere befolkningen i en bredere diskussion af, hvordan samfundets menneskesyn udvikler sig. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57