Politik fra rødderne

”Københavns Kommune tildeler ikke førtidspensioner”

Det er en uværdig måde at behandle mennesker. Det er dommen fra en tidligere offentlig chef, efter at hun i over to år har forsøgt at få Københavns Kommune til at afklare sin sygesag. Nu er hun endt i en blindgyde.

 pension

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Indtil videre har der været mere end 54 forskellige personer involveret i hendes sag, som følges af 534 siders bilag. Sagen burde ellers være relativt ligetil, men dårlig vejledning og en eklatant mangel på professionalisme i sagsbehandlingen har obstrueret forløbet for i sidste ende at køre det helt ud på et sidespor.

Det er konklusionen fra Anne Schmidt-Mahler og henedes konsulet Lone Loldrup, der driver konsulentvirksomheden Kismet.dk. De har siden september 2008 i fællesskab kæmpet for at få Københavns Kommune til at komme med et svar på, hvordan Annes forsørgelsesgrundlag skal sikres, efter hendes handicap har gjort det umuligt for hende at forsørge sig selv.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57