Kommunen.dk
MENU

København snakker om sex og borgerrettigheder på thai

København snakker om sex og borgerrettigheder på thai

Mens man i resten af landet ikke ’kan se’ de prostituerede, kigger man i København kvinderne i øjnene. Kommunens kulturformidler Niracha Andersen har hjulpet 22 thaikvinder ud af prostitution. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I stueetagerne i Oehlenschlægersgade på Vesterbro i København blinker røde lyskæder om kap for at lokke kunder til. Thaimassageklinikkerne ligger klinet op af hinanden, og når dørene bliver åbnet, kommer små, letpåklædte kvinder til syne. Det er i disse gader, at Niracha Andersen – kommunens thailandske kulturformidler – har sin arbejdsgang: ”Det er nemt for mig at komme i snak med kvinderne, fordi jeg selv er thailænder. Vi er ligesom i øjenhøjde,” fortæller Niracha, der er ansat på Københavns Socialcenter som et led i kommunens EXIT-pakke. Hendes arbejde er at opsøge klinikkerne og hjælpe med at få gelejdet kvinderne videre i samfundssystemet:

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.