Kommunen.dk
MENU
Kommunerne er så utilfredse med it-giganten KMD, at KL’s formand, Kalundborg-borgmesteren Martin Damm (V), truer med at udelukke virksomheden i forhold til kommende opgaver.
Foto: Jens Holm
Kommunerne er så utilfredse med it-giganten KMD, at KL’s formand, Kalundborg-borgmesteren Martin Damm (V), truer med at udelukke virksomheden i forhold til kommende opgaver. Foto: Jens Holm

KMD for begyndere

KMD for begyndere

KMD, tidligere Kommunedata, og virksomhedens tidligere ejere, kommunerne, slås i øjeblikket i fuld offentlighed om forsinkede it-systemer. Vi ser på den aktuelle konflikt i et historisk perspektiv.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

KMD er grådige, KMD forsinker bevidst leverancen af it-systemer, KMD skal udelukkes som leverandør i fremtiden, og KMD vil tømme lommerne på borgerne hurtigst muligt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.