Politik fra rødderne

KL: Vi stjæler ikke fra børn

Kommunerne har brugt de omdiskuterede ekstra 500 millioner kroner til daginstitutioner lige efter hensigten, slår KL fast med ny undersøgelse. Enhedslisten efterlyser dokumentation.

 kvalitet

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

KL har skaffet sig fornyet skyts i debatten om, hvordan kommunerne har udmøntet de 500 millioner kroner, der blev afsat ekstra til børnepasning ved finanslovsaftalen for 2012. På baggrund af en spørgeskemaundersøgelse til alle landets kommuner konkluderer landsforeningen, at stort set alle midlerne går til formålet: at styrke kvaliteten i dagtilbuddene, som det hed i økonomiaftalen for 2013.

Undersøgelsens resultat fremgår af et notat til KL’s formandskab, som KL i maj fremsendte til Økonomi- og Indenrigsministeriet, og som formentlig bliver inddraget i de verserende forhandlinger om kommunernes økonomi for 2014.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57