Kommunen.dk
MENU
2. juledag skete det igen. Oversvømmede boliger på Lærkevej i Jyllinge nord for Roskilde minder os alle om, at oversvømmelserne kun tager til i hyppighed og styrke.
Foto: Finn Frandsen / Polfoto
2. juledag skete det igen. Oversvømmede boliger på Lærkevej i Jyllinge nord for Roskilde minder os alle om, at oversvømmelserne kun tager til i hyppighed og styrke. Foto: Finn Frandsen / Polfoto

KL om kystsikring: Der mangler både penge og prioritering

KL om kystsikring: Der mangler både penge og prioritering

Vi kan ikke løfte opgaven alene; staten må hjælpe til. Sådan lyder det fra en række kommuner, som endnu en gang har brugt kræfter og penge på at afhjælpe skaderne efter vinterstorme og ekstremt højvande.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Knap var den sidste julefrokost fordøjet anden juledag, før stormen Urd rullede sig ud og blæste julefreden langt væk i Jyllinge. Den lille fjordby, som engang var landskendt for sit ålefiskeri, har de senere år været bedre kendt som et af de steder, som hyppigst rammes af ødelæggende højvande ved storm, og Urd var ingen undtagelse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.