Kommunen.dk
MENU
Som et led i klimasikring i Aarhus frilagde man i 2013 den sidste del af Aarhus Å og installerede pumper og sluser. 
Foto: Finn Frandsen / Polfoto
Som et led i klimasikring i Aarhus frilagde man i 2013 den sidste del af Aarhus Å og installerede pumper og sluser.  Foto: Finn Frandsen / Polfoto

KL og Danva i fælles front mod regnvandsregler

KL og Danva i fælles front mod regnvandsregler

Ved årsskiftet udløb en tre år gammel dispensation, så kommunerne nu skal betale 25 procent af vandafledningsprojekter. Det er både KL og vandforsyningsselskaberne utilfredse med, og de håber på en regelændring, når en evaluering af kommunernes klimaindsats snart er klar.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Skybruddet den 2. juli 2011, der lagde sig tungt over København og dele af Sjælland, var så voldsomt, at det har fået sin egen Wikipedia-side. Siden er vi blevet mere vant til de voldsomme regnskyl og navngivne storme i den danske andedam, men ikke desto mindre oversvømmes huse stadig, og veje forvandles til små floder, når himlen for alvor åbner sig. Derfor blev det en del af kommunernes økonomiaftale for 2013, at klimaindsatsen skulle styrkes, og især vandafledningen havde brug for en opgradering.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.