Kommunen.dk
MENU
Det nye fælleskommunale redningsberedskab Trekantbrand kom på sin første store opgave, da der i februar opstod en storbrand på Fredericia Havn. Branden var en af de største i nyere tid og en miljøkatastrofe, hvor en tsunami af palmeolie og gødning fra de brændende tanke skyllede ud i Lillebælt. Fredericia Kommune overvejer et sagsanlæg mod ejerne af de ødelagte tanke.
Foto: Mads Hansen / Polfoto
Det nye fælleskommunale redningsberedskab Trekantbrand kom på sin første store opgave, da der i februar opstod en storbrand på Fredericia Havn. Branden var en af de største i nyere tid og en miljøkatastrofe, hvor en tsunami af palmeolie og gødning fra de brændende tanke skyllede ud i Lillebælt. Fredericia Kommune overvejer et sagsanlæg mod ejerne af de ødelagte tanke. Foto: Mads Hansen / Polfoto

KL kræver flere penge til beredskab

KL kræver flere penge til beredskab

Kommunerne er ved at have styr på de nye, store bered-skaber. Men KL kræver en stor del af de planlagte besparelser taget af bordet. Og fire kommuner har valgt at stå udenfor den fælles løsning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.