Kommunen.dk
MENU
Øvelserne på matematikmåtten skal styrke både faglige evner og fællesskab, der er vigtigt for at skabe gode rammer for indlæring. Billedet er fra en sommerskole for anbragte børn.
Foto: Tycho Gregers / Polfoto
Øvelserne på matematikmåtten skal styrke både faglige evner og fællesskab, der er vigtigt for at skabe gode rammer for indlæring. Billedet er fra en sommerskole for anbragte børn. Foto: Tycho Gregers / Polfoto

Jægersoldaten har fundet nøglen til læring

Jægersoldaten har fundet nøglen til læring

Hvis folkeskoleeleverne får styrket deres personlige lederskab og sociale kompetencer, kan de lave faglige tigerspring på kort tid, siger jægersoldat, der står bag intensive læringskurser med tankevækkende resultater.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

28 elever står i to halvbuede rækker og klapper hektisk i et støt stigende tempo. Musik, som ville passe ind i et træningscenter, strømmer ud af en højttaler på bordet bag undervisningsleder Susanne Aabrandt og et par af teamlederne. På væggene hænger motiverende udsagn som ‘vær den bedste udgave af dig selv’ og ‘giv det bedste, du har’. Alt er i friske og stærke farver. Alle har navneskilt på, og da musikken bliver slukket, gennemgår underviseren dagens program i korte, præcise træk, før hun sender danskklassen op på førstesalen med deres mapper og skrivegrej, mens matematikgruppen bliver i kælderlokalet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.