dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Øvelserne på matematikmåtten skal styrke både faglige evner og fællesskab, der er vigtigt for at skabe gode rammer for indlæring. Billedet er fra en sommerskole for anbragte børn.
Foto: Tycho Gregers / Polfoto
Øvelserne på matematikmåtten skal styrke både faglige evner og fællesskab, der er vigtigt for at skabe gode rammer for indlæring. Billedet er fra en sommerskole for anbragte børn. Foto: Tycho Gregers / Polfoto

Jægersoldaten har fundet nøglen til læring

Jægersoldaten har fundet nøglen til læring

Hvis folkeskoleeleverne får styrket deres personlige lederskab og sociale kompetencer, kan de lave faglige tigerspring på kort tid, siger jægersoldat, der står bag intensive læringskurser med tankevækkende resultater.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

28 elever står i to halvbuede rækker og klapper hektisk i et støt stigende tempo. Musik, som ville passe ind i et træningscenter, strømmer ud af en højttaler på bordet bag undervisningsleder Susanne Aabrandt og et par af teamlederne. På væggene hænger motiverende udsagn som ‘vær den bedste udgave af dig selv’ og ‘giv det bedste, du har’. Alt er i friske og stærke farver. Alle har navneskilt på, og da musikken bliver slukket, gennemgår underviseren dagens program i korte, præcise træk, før hun sender danskklassen op på førstesalen med deres mapper og skrivegrej, mens matematikgruppen bliver i kælderlokalet.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier