Politik fra rødderne

img

Integrationsordførere roder i begreberne

Hverken Socialdemokraternes eller Venstres integrationsordfører kunne redegøre for forskellen på en asylansøger og en flygtning. Ufatteligt, mener eksperter.

 begreber

Af Jakob Frausig Simonsen | [email protected]

Flygtning, indvandrer, udlænding, illegal og asylansøger. Begreberne er mange, når debatten tager fart og både journalister og politikere forsøger at guide befolkningen rundt i den asylpolitiske manege. Men hvad dækker begreberne egentlig over, og hvem kan forventes at vide det?

Det var udgangspunktet for en rundspørge foretaget af Kommunen blandt Folketingets integrationsordførere. Her viste det sig, at ingen af ordførerne fra landets to største partier var i stand til at redegøre for, hvad forskellen er på to af de meget centrale begreber i debatten: asylansøgere og flygtninge.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

det var meget lærerigt at læse

Knud N. Mathiesen, 9. nov 2014


Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57