Politik fra rødderne

Indkøbere i vildrede over aftaler

Usikkerheden ulmer blandt kommunale indkøbere. Mange er dybt forvirrede over, hvornår de kan anvende SKI’s rammeaftaler uden at overtræde loven. 

 økonomi og indkøb

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Lovligt eller ikke lovligt. Det spørgsmål runger i hovederne på mange indkøbere, når de overvejer at anvende direkte tildeling ved SKI’s rammeaftaler. Usikkerheden går særligt på, om valget bliver lidt for frit, når kommunerne vælger en leverandør fra en rammeaftale uden at genåbne konkurrencen.

”Der pågår flere steder i landet en afklaring af, hvordan man kan bruge SKI, så den gældende lovgivning overholdes. Internt i huset er vi også selv inde i nogle overvejelser og drøftelser af, hvordan vi kan bruge SKI’s aftaler lovligt i de tilfælde, hvor vi ønsker at bruge dem,” siger indkøbschef i Fællesindkøb Fyn, Jeanet Vandling.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57