Politik fra rødderne

I Albertslund skal selv fængslet være grønt

Som det første fængsel under Kriminalforsorgen har Anstalten ved Herstedvester udarbejdet en lokal miljøpolitik

Af Redaktionen | [email protected]

Sol-panelerne er fordelt på det 600 m2 flade tag på lagerhallen, under hensyn til ovenlys- vinduer, faldsikring og afvanding. Anlægget på 8 kWp leverer strøm fra sol-energi til driften af den nye portvagt og den nye lagerhal, herunder køleanlæg til regulering af inde-temperaturen. 
Anstalten ved Herstedvester sætter med sin lokale miljøpolitik fokus på både miljøbevidsthed og miljømæssig ansvarlighed, og fastlægger ambitiøse, men også realistiske mål for de kommende år. Anstalten ønsker dermed at bidrage til en reduktion af den menneskeskabte CO2 udledning.

Anstalten har miljømæssigt karakter af en offentlig servicevirksomhed, men også et boligområde (for de indsatte) og en fremstillingsvirksomhed (produktions-værksteder).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57