dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
En væsentlig forudsætning for konkurrencedygtigheden er en offentlig sektor med kompetente medarbejdere, der ikke misbruger ressourcerne, mener Ove Kaj Pedersen, professor i komparativ politik ved CBS. 
Foto: DJØF
En væsentlig forudsætning for konkurrencedygtigheden er en offentlig sektor med kompetente medarbejdere, der ikke misbruger ressourcerne, mener Ove Kaj Pedersen, professor i komparativ politik ved CBS. Foto: DJØF

Hvordan skal vi konkurrere i fremtiden?

Hvordan skal vi konkurrere i fremtiden?

Den danske velfærdsstat er et solidt fundament i den globale konkurrence, men der er behov for højere ambitioner, nye løsninger og øget politisk lederskab, mener ekspertgruppe bag ny rapport.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det røde gulvtæppe var rullet ud i Operaen. Champagneglassene klirrede, operasangerne kvidrede, og 1500 fremmødte djøffere i deres fineste tøj krammede, småsludrede og grinede, da forvaltningens elite holdt nytårskur. Der var indlagt pauser i programmet til håndtryk og hvidvin, så man kunne blive netværkshøj, som Djøfs chef for netværk Lars Brittain kaldte det, da han fra scenen opfordrede til ikke blot at bruge tiden på at tale med kolleger og gamle studiekammerater. På alle måder var der lagt op til en faglig fætter-kusine-fest med embedsmandseliten. Men da stroferne fra Wagners arie ‘Dich, teure Halle’ klingede af, sænkede alvoren sig over det festlige selskab i Operaen. Danmarks fremtid var på dagsordenen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier