Kommunen.dk
MENU
I ni måneder deles de tre elever og de tre besætningsmedlemmer om 55 kvadratmeter.   Det giver os en mulighed for at komme meget tæt på drengene og opbygge en positiv relation og et tillidsforhold med den enkelte, forklarer Edukats skipper Allan Nielsen,
Foto: Peter Ring
I ni måneder deles de tre elever og de tre besætningsmedlemmer om 55 kvadratmeter. ” Det giver os en mulighed for at komme meget tæt på drengene og opbygge en positiv relation og et tillidsforhold med den enkelte,” forklarer Edukat's skipper Allan Nielsen, Foto: Peter Ring

Hvor mange dage må man gå med de samme underbukser?

Hvor mange dage må man gå med de samme underbukser?

Selvom Simon, Kasper og Christian kun er 16 år, har de oplevet flere nederlag, end de fleste mennesker får i et helt liv. Efter en opvækst med omsorgssvigt og misbrug er de nu ombord på ’Edukat’, et sejlende socialpædagogisk opholdssted, der skal hjælpe drengene gennem folkeskolens 9. klasses afgangsprøve og samtidig lære dem at tro på sig selv, samfundet og fremtiden. I to dage var Kommunen med, mens Edukat lå i havn syd for Napoli.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

– Okay, drenge: Nu har vi læst en novelle af Jakob Ejersbo fra ”Revolution”, og i dag skal vi tale om, hvordan den ligner og adskiller sig fra ”Nordkraft”.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.