Kommunen.dk
MENU

Hvile-i-sig-selv spænder ben for vandselskaberne

Hvile-i-sig-selv spænder ben for vandselskaberne

Mindre pisk og mere gulerod er, hvad en evaluering af vandsektorloven gerne må sætte på dagsordenen, mener Forsyningssekretariatet, som ikke kan genkende branchens kritik af sekretariatets dialog med selskaberne

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vandsektorloven skal evalueres, og i den forbindelse har områdets interesseorganisationer – FVD og DANVA – rettet skarp kritik mod Forsyningssekretariatet. FVD, som er forening for de private vandværker, har i forlængelse heraf offentliggjort, at man agter at lave sin egen parallelle evaluering af lovens konsekvenser med det primære formål at få de private selskaber løftet ud af vandsektorloven.
Kritikken går bl.a. på, at foreningen mener, at kommunikationen med Forsyningssekretariatet, som fastsætter vandselskabernes prislofter, bedst kan sammenlignes med at slå i en dyne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.