dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Med 48 timers arbejde om ugen i gennemsnit føler mange byrådspolitikere sig presset af arbejdstiden, og flere foreslår derfor, at man fuldtidsansætter byrådspolitikere - som minimum udvalgsformændene, der i gennemsnit arbejder 57 timer. Det har man valgt her i Aarhus, hvor man siden 1950 har haft magistratsstyre.
Foto: Charlotte De La Fuente / Polfoto
Med 48 timers arbejde om ugen i gennemsnit føler mange byrådspolitikere sig presset af arbejdstiden, og flere foreslår derfor, at man fuldtidsansætter byrådspolitikere - som minimum udvalgsformændene, der i gennemsnit arbejder 57 timer. Det har man valgt her i Aarhus, hvor man siden 1950 har haft magistratsstyre. Foto: Charlotte De La Fuente / Polfoto

Hvert andet byråds­medlem har ikke tid til familien

Hvert andet byråds­medlem har ikke tid til familien

Byrådspolitikere arbejder i gennemsnit 48 timer om ugen og endnu mere som udvalgs­formænd. Det får flere til at ønske sig mere i løn, fuldtids­politikerstatus eller bedre arbejds­fordeling af opgaverne i byrådet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fire måneder efter Kristine Kaas Krog fra Fanø Lokalliste for første gang satte sine ben i byrådssalen i den lille ø-kommune på Vestkysten, var det slut. Ikke med at være byrådspolitiker, men med at være på arbejdsmarkedet. For nu i hvert fald.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier