Kommunen.dk
MENU

Hvad ministeriets evaluering ikke nævnte

Hvad ministeriets evaluering ikke nævnte

98 kommuner er stadig for mange. Nye kommunesammenlægninger er uundgåelige, mener den kommunalpolitiske nestor Thorkild Simonsen. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det blæser 15 m/s udenfor, da Thorkild Simonsen dukker op i Musikhuset i Aarhus. Den 86-årige lille mand i dybblå, ankellang herrefrakke er dog alt andet end vindblæst, og han viser straks hen til sit foretrukne hjørne af caféen i foyeren. Stedet for interviewet er hans valg: Bygningen, der nær var blevet hans Waterloo som borgmester i Aarhus, men i dag er et af byens vartegn. Op af sin taske trækker han dagens samtaleemne, evalueringen af kommunalreformen. Som tidligere opmand under kommunalreformen er Thorkild Simonsens meninger om, hvad evalueringen siger noget om og i særlig grad ikke siger noget om, baseret på gedigen førstehåndsviden.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.